چگونه از هر شکست اقتصادی به سلامت عبور کنیم؟

حتی بهترین راه حل‌ها یا برنامه‌های اقتصادی که با تعهد فراوان پیگیری می‌شوند، می‌توانند به ناگاه دچار چالش و شکست شوند. داشتن یک برنامه مشخص برای رسیدن به اهداف مالی بسیار حائز اهمیت است. اما داشتن برنامه‌ای که بتواند در زمان شکست اقتصادی به ما کمک کند تا بحران مالی به وجود آمده را به سلامت پشت سر بگذاریم نیز به همان اندازه اهمیت دارد.

همه چیز درباره ارتقا هوش مالی را در این مطلب ببینید!

در مورد هزینه‌ها به شفافیت کامل برسید

گام اول تخمین ضرر مالی است که احتمال دارد در مسیر پیش رو تجربه کنید. برای مثال اگر مجبور به تخلیه محل کسب و کار خود شدید، باید هزینه جا به جایی و همچنین اجاره ماه اول مکان جدید و اجاره ماه آخر مکان قبلی را محاسبه کنید. هدف اصلی یافتن منابعی است که می‌تواند در شرایط اضطراری برای حمایت از شما در دسترس باشد.

با انجام تحقیقات اندکی خواهید توانست ضررهای مالی و هزینه‌های احتمالی را محاسبه کنید. سپس با کمک این اطلاعات به الگوی صحیحی برای داشتن یک برنامه مالی دقیق و امن خواهید رسید. این کار قطعا از دست روی دست گذاشتن و دعای خیر کردن برای جلوگیری از شکست اقتصادی، بسیار موثرتر خواهد بود.

همه چیز درباره موفقیت در یک کسب و کار را در این مقاله بخوانید!

غیر ضروری‌ها را حذف کنید

برنامه‌های اضطراری مالی می‌تواند به سادگی تبدیل به لیستی از اقدامات و خرج‌های اضافه شود. به خاطر داشته باشید که تنها باید به الزامات برنامه اصلی هزینه‌های اضطراری خود پایبند بمانید و از زیاده‌روی بپرهیزید. توجه داشته باشید که بعد از به نتیجه رسیدن برنامه‌های مالی می‌توانید اولویت پشتیبانی مالی خود را تغییر دهید. یعنی منابع مالی خود را برای مدیریت بحران مالی طرح اقتصادی دیگری کنار بگذارید.

همین حالا بخوانید و گامی بلند به سوی موفقیت بردارید؛ “چطور طرز فکرمان را نسبت به پول عوض کنیم؟”

عبور از بحران مالی

در هر شکست اقتصادی، فرصت‌های مالی خود را بشناسید

وقتی میزان سرمایه‌ای که برای پشتیبانی از برنامه‌های مالی خود احتیاج دارید را محاسبه کردید، باید به این سوال پاسخ بدهید:

“آیا من توانایی لازم برای مدیریت بحران مالی این برنامه را دارم؟”

اگر از پیش حساب بانکی جداگانه‌ای برای جلوگیری از شکست اقتصادی تدبیر کرده باشید، با مشکل زیادی مواجه نخواهید شد. اما در صورتی که ذخایر مالی شما برای عبور از بحران مالی به وجود آمده کافی نباشد، لازم است تمامی فرصت‌های دیگر مالی خود را بررسی کنید. آیا می‌توانید از یکی از دوستان، خانواده یا اقوام پولی قرض بگیرید؟ آیا این امکان را دارید که برای پیشبرد کسب و کار خود، به صورت چکی یا نسیه خرید کنید؟ در مجموع باید هر فرصت مالی که می‌شود از آن استفاده کرد را، در نظر داشته باشید.

خواندن مقاله “چهار الگوی اصلی برای داشتن برنامه مالی موفق” می‌تواندشروع خوبی برای شما باشد!

استراتژی طرح کنید که شما را برای ورود دوباره به بازی آماده کند

وقتی موفق شدید برنامه مالی خود را برای شرایط اضطراری تعیین و تعریف کنید، آنگاه باید به تغییرات مالی که قادر هستید ایجاد کنید، بیندیشید. این تغییرات باید بتوانند پروسه بازگرداندن سرمایه استفاده شده و عبور از بحران مالی را آسان کنند. آیا می‌توانید به صورت موقت از برخی هزینه‌ها چشم پوشی کنید تا با پس انداز کردن قرض‌های خود را (چه به حساب پس انداز خودتان یا به دیگران) برگردانید؟

توجه داشته باشید که این شرایط موقتی است و شما می‌توانید به محض عادی شدن شرایط؛ یعنی عدم وقوع شکست اقتصادی و رسیدن به یک برنامه مالی امن هزینه‌های عادی خود را از سر بگیرید.

همین حالا بخوانید: دخل و خرج: چطور هوای جیب‌مان را داشته باشیم؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید